Lesena vrtna galanterija - kvalitetne vrtne garniture

Lesena vrtna galanterija je sestavljena iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki, ki so neopazni. Tako lesena vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna.

Izdelava masivnega lesenega pohištva za vrt

Vrtno pohištvo Čemažar galanterija

lesena-vrtna-galanterijalesena-vrtna-galanterija

GSM: + 386 41 365 139

GALERIJA

Čemažar izdelki po meri

Lesene Vrtne garniturese med seboj razlikujejo po obliki, funkcionalnosti in materialih, iz katerih so narejeni. Brez vrtne galanterije si bivanja na vrtu skoraj ne moremo zamisliti. Trenutki, ko si vzamemo čas za počitek, so redki in dragoceni, zato naj bodo čim bolj udobni in kvalitetni. Za ljudi, ki uživajo na vrtu in se radi že zgodaj spomladi nastavljajo prvim sončnim žarkom, je vrtna galanterija nepogrešljiva.
Vsak lastnik doma, se znajde prej ali slej pred težko dilemo - izbira vrtnega pohištva oz vrtne garniture. Ta proces je treba skrbno premisliti, ker zdaj je obseg po0nudbe zunanjega vrtnega pohištva precej širok. Poleg vizualnega izgleda in da se ujemajo z vašo idejo udobja in priročnosti je treba ugotoviti pravi odtenek, odpornost na vlago in temperaturne spremembe, stabilnost in zanesljivost ter omejitve teže,da ne zbledi na soncu in dežju in ne poka.

Vrtna garnitura je sestavljena iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so neopazni. Tako lesena vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna.

lesena-vrtna-galanterijalesena-vrtna-galanterijaLesena vrtna galanterija - vrtno pohištvo Čemažar

Lesena vrtna galanterija Čemažar je izdelana za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe. Lesena vrtna galanterija Čemažar je izdelana kvalitetno nimaja razpok je brušene, zaščitena je trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi. Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa. Vrtna garnitura Čemažar je naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let. Izdelujemo najboljšo vrtno garnituro, najbolj kvalitetno, udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Leseno vrtno galanterijo lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko. Naše vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa.

Lesene vrtne garniture po meri - Lesena galanterija Čemažar. Pootrebujete odlične lesene vrtne garniture po meri iz masivnega lesa? Pokličite 041 365 139! Vrtna garnutura Čemažar opremite svoj vrt. Različna lesena vrtna garnitura in ostalo leseno vrtno pohištvo. Izbirate lahko tudi dimenzijo in vrsto lesa.
Garniture iz masivnega smrekovega lesa

Opremljanje lokalov iz masivnega lesa

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Leseni stoli

Leseni barski stoli

Lesene balkonske ograje

Lesene vrtne hiške

Lesene terasne ograje

Lesene samokolnice

Lesena stojala

Lesene vrtne lope

Leseni izdelki po naročilu

Leseno vrtno pohištvo

Lesena vrtna garnitura

Leseni vrtni paviljoni

Leseni okrasni kozolčki za reklamne napise

Masivne lesene mize

Leseni šanki

Klopi iz masivnega lesa

Vrtna sedežna garnitura

Leseni barski stolčki za notranjo opremo

Masivna vrtna garnitura

Leseni vrtni stoli

Lesene vrtne mize

Lesena vrtna ograja

Lesene vrtne klopi

Lesena vrtna garnitura po naročilu
Kakovostna in močna lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo, primerno za vsak vrt, balkon, teraso. Kakovosten set vrtnega pohištva iz lesa je izdelan iz kakovostnega lesa. Lesena vrtna garnitura je narejena iz različnega visokokakovostnega lesa, impregniranega v barvi po želji. Lesena vrtna garnitura je sestavljena iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so čisto neopazni. Tako lesena vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in je zelo trdna katera se vam zagotovo ne boo zlomila ali omajala. Lesena vrtna galanterija Čemažar je vaša prava izbira.

Se strinjaš, da ni boljšega od ležernega počitka na domačem vrtu? Potem gotovo veš, kaj vse sodi na prijeten in udoben vrt, pri Čemažar leseni vrtni garnituri je izbira je lahko vaša. V skoraj vsakem vrtu pa obstaja vrtno pohištvo oz vrtna garnitura, ki je hkrati tudi nujna. Leseno vrtno pohištvo omogoča večjo uporabnost in lepoto vrta. Z izdelavo lesenih vrtnih garnitur se ukvarjamo že 20 let.

Čemažar lesena vrtna garnitura oz leseno vrtno pohištvo je izdelano tudi iz lesa smreke in hrasta kateri ima na prostem najdaljšo življenjsko dobo. Pri nas najdete leseno vrtno pohištvo iz različnih materialov, ki jih lahko naročite glede na vaše želje in velikost prostora. Vrtni stoli in miza so obvezna oprema za vrtno pohištvo- pričarajte si magični vrtni kotiček.

Izdelava balkonske ograje iz lesa je seveda od primera do primera stanovanjske enote, različna. Najprej se razlikuje po vrsti izbranega lesa za balkonsko ograjo, nato po barvi (zaščitnega premaza in končnega sloja), tehniki izdelave, dekorju, na koncu pa tudi po izgledu in estetiki, glede na objekt, na katerem je montirana. Hkrati se balkonske ograje iz lesa ne izdelujejo samo za klasične balkone, kot jih poznamo pri hišah iz gradnje izpred dveh ali treh desetletij, temveč jih najdemo tudi na stopniščih, kot klasične ograje na vikend hiškah, ob nadstreških in podobnem.

Nudimo vam različne možnosti obdelave lesa. Poskušamo se čim bolj približati našim strankam v njihovih željah. Za lažje odločanje vam nudimo bolj podrobne informacije o načinih in vplivih obdelave na trajnost naših izdelkov. S pravilno obdelavo lesa lahko bistveno podaljšamo trajnost in funkcionalnost vašega lesa. Glede na dolgoletne izkušnje smo tudi zelo ugodni pri ceni glede na kvaliteto, udobje in izgled lesene vrtne garniture in lesenega vrtnega pohištva.

Veseli smo, da za nami stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z našimi vrtnimi garniturami in pohištvom. Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo.


Čemažar kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 41 365 139. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost!

lesena-vrtna-galanterija - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.

Gorenji Novaki 29
    SI-5282 Cerkno

Davčna št.: 46363122


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošte
Delite stran lesene-vrtne-garniture.si - lesena-vrtna-galanterija na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani lesene-vrtne-garniture.si - lesena-vrtna-galanterija, in s tem sporočamo drugim, kaj lesene-vrtne-garniture.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


lesena-vrtna-galanterija - Lesena vrtna galanterija - kvalitetne vrtne garniture

lesene-vrtne-garniture.si

×
d

lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam