Podjetje lesna galanterija-lesene vrtne garniture

Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev).

Podjetje za izdelavo masivnih lesenih vrtnih garnitur in ostalih lesenih izdelkov

Podjetje lesenega vrtnega pohištva Čemažar lesna galanterija


lesene-vrtne-garniture.silesene-vrtne-garniture.si

GSM: + 386 41 365 139

GALERIJA

Čemažar lesena vrtna galanterija
Z obratovanjem smo začeli leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev). Specializirani smo predvsem za masivne lesene vrtne garniture oz masivno vrtno pohištvo.
Izdelujemo lesene vrtne garniture iz masivnih kvalitetnih smrekovih desk, ki so debeline 7 cm (lesena masivna garnitura osmica) in 10cm (lesena masivna garnitura vikend). Masivna lesena vrtna garnitura ima spodaj podkev 3cm iz hrastovega lesa tako, da se ne poškoduje pri premikanju in so odporne tudi na vodo in ne vleče vlago iz tal v les.


lesene-vrtne-garniture.silesene-vrtne-garniture.si
Lesna galantrija Čemažar, Darko Čemažar s.p.


Smo podjetje, ki je začelo z obratovanjem leta 1998. Ukvarjamo se z različnimi izdelki iz kvalitetnega masivnega lesa (smreka, hrast, javor, jesen, bukev). Specializirani smo predvsem za lesene vrtne garniture, lesene vrtne klopi, lesene vrtne mize, lesene mize,lesene samokolnice za rože, lesena stojala za inox sodčke, lesena stojala inox cisterne, različne lesene masivne klopi, lesene masivne mize za leseno notranjo opremo, lesene balkonske ograje, lesene vrtne ograje, leseni vrtni podesti, leseni vrtni paviljoni, leseni kozolčki, leseni okrasni kozolec, lesene vrtne ograje, eko koši za smeti iz lesa, lesene klopi za sprehajalne poti, globinsko impregnirani izdelki itd.
Izdelki so kvalitetni in natančno, trdno in lepo izdelani, izdelke izdelamo, pobarvamo in graviramo po vaših željah. Nahajamo se na območju kjer Gorenjska podaja roko primorski in sicer v Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, v bližini,smučarskega centra Cerkno in Partizanske bolnice Franja.
Izdelijemo tudi lesene vrtne garniture s kovinskim ogrodjem. Naše vrtne garniture so iz kvalitetnega masivnega lesa.
Podali Vam bi nekaj razlogov zakaj se odločiti ravno za našo leseno vrtno garnituro! Lesene vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 20 let, kako izdelati najboljšo leseno vrtno garnituro, kvalitetno,udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.
Naše lesene vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa zračno suhega 1 leto nato pa še dokončno posušenega v sušilnici na 8% vlažnosti. Letnice lesa morajo biti zelo goste ta les pa sekamo v visokogorju kjer drevo zelo počasi raste in ta les je trdnejši in bolj odpornejši na prostem, ne sme vsebovati suhih (črnih izpadajočih vejic) kajti le te izpadajo. Les ne sme vsebovati smole, mora biti sekan tudi ob pravem času, na to pa žal proizvajalci premalo pazijo, da se lepo in pravilno suši. Za lesene vrtne garniture uporabljamo deske, katere sušimo 1 leto pokrite na zraku, nato pa jih damo še v sušilnico kjer jih posušimo na 8% vlage.
Naše lesene vrtne mize in vrtne klopi so lepljene iz ozkih elementov lesa kateri ne vsebuje smolike, suhih vej in sredice hlodovine ( stržena ).Uporabljamo kvalitetno lepilo za les katero je vodoodporno.
Lesene vrtne garniture so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so tudi neopazni, in s tem vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in so zelo trdne katere se Vam zagotovo ne bodo zlomile ali omajale.Leseno vrtno garnituro izdelamo po želji stranke ( širina, dolžina, barva, graviranje … ). Lesene vrtne garniture imamo tudi na zalogi v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko
Lesene vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe, izdelane so kvalitetno nimajo razpok so brušene, zaščitene so trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi. Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa. Lesene vrtne garniture lahko po želji stranke tudi globinsko impregniramo, kar pomeni, da so primernejše za nepokrite prostore, niso pa tako estetskega videza.
Glede na dolgoletne izkušnje in videnja lesenih vrtnih garnitur pri konkurenci ali trgovinah smo tudi zelo ugodni glede na kvaliteto, udobje in izgled lesenih vrtnih garnitur.

Delite stran lesene-vrtne-garniture.si - PODJETJE na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani lesene-vrtne-garniture.si - PODJETJE, in s tem sporočamo drugim, kaj lesene-vrtne-garniture.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


PODJETJE - Podjetje lesna galanterija-lesene vrtne garniture

lesene-vrtne-garniture.si

×
d

lesene-vrtne-garniture.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam