Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom beleženja obiska spletne strani. Z obiskom in uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov.
V redu   Več o piškotkih  


<< Zapri >>
Ponudba
Izdelava lesenih vrtnih sedežnih garnitur iz kvalitetnih smrekovih desk, ki so debeline 7 cm (lesena masivna garnitura osmica) in 10cm (lesena masivna garnitura vikend) glej galerijo.Masivna vrtna garnitura ima spodaj podkev 3cm iz hrastovega lesa tako, da se ne poškoduje pri premikanju in so odporne tudi na vodo, da ne vleče vlago iz tal v les.

Vrtne sedežne garniture so zaščitene dvakrat z lesolom brez laku tako, da se les napije, nato še tretjič z UV lazuro, da garnitura tudi na dežju ne pusti vode v notranjost in ne poka, in s tem je smrekov les bolj primeren za različne vremenske pogoje kot kakšen trši les, kajti trši les (hrast bukev…) bolj poka in nato pušča vodo v notranjost in les razpada.

Lesena miza ima po želji vgravirane tudi različni ornamente kot grozdi, gorenski nagelj ali planike (vogali mize). dimenzije lesene klopi in lesene mize so lahko tudi po želji kupca od 125cm do 250cm dolžine.

Lesene vrtne garniture katera pa je izdelana iz polovičk okroglega lesa debeline 10cm in je zahtevnejša obdelava kajti je naravno obdelana kot se vidi po naslonih, klopeh in mizi ( glej Galerijo) odlično izgleda na travnatih površinah ali pod drevesi.

Izdelujemo tudi vrtne paviljone, balkonske ograje, vrtne ograje, okrasni kozolčki za reklamne napise, masivne lesene mize, lesene klopi, vrtne klopi, vrtne klopi lesene, leseni šanki, klopi iz masivnega lesa, vrtne sedežne garniture, lesena vrtna garnitura, vrtna sedežna garnitura, masivne vrtne garniture, leseni barski stolčki za notranjo opremo... (slike so v Galeriji).

Lesene vrtne garniture, vrtne garniture, garniture iz masivnega smrekovega lesa, vrtne klopi, vrtne mize, leseni stoli, barski stoli, opremljanje lokalov iz masivnega lesa, okrasni kozolčki, balkonske ograje, vrtne ograje, terasne ograje, lesene samokolnice, lesena stojala, vrtne lope, lesene hiške…

Podali Vam bi nekaj razlogov zakaj se odločiti ravno za našo vrtno garnituro:

Vrtne garniture Čemažar so naš lasten proizvod in se trudimo že 18 let, kako izdelati najboljšo vrtno garnituro, kvalitetno,udobno, trdno, dobro zaščiteno in odličnega videza z raznimi vgraviranimi ornamenti in senčenimi robovi po želji strank.

Naše vrtne mize in klopi so izdelane iz skrbno izbranega kvalitetnega smrekovega lesa.
Letnice lesa morajo biti zelo goste ta les pa sekamo v visokogorju kjer drevo zelo počasi raste in ta les je trdnejši in bolj odpornejši na prostem, ne sme vsebovati suhih (črnih izpadajočih vejic) kajti le te izpadajo.
Les ne sme vsebovati smole, mora biti sekan tudi ob pravem času, na to pa žal proizvajalci premalo pazijo, da se lepo in pravilno suši.
Za naše vrtne garniture uporabljamo točno take deske, katere pa sušimo 1leto pokrite na zraku, nato pa jih damo še v sušilnico kjer jih posušimo na 8% vlage.

Naše vrtne mize in vrtne klopi so lepljene iz ozkih elementov lesa kateri ne vsebuje smolike, suhih vej in sredice hlodovine ( stržena ).
Uporabljamo kvalitetno lepilo katero je vodoodporno.
Vrtne garniture so sestavljene iz lepljenja in vijačenja z nerjavečimi vijaki kateri pa so tudi neopazni, in s tem vrtna garnitura dobi lep, strokoven videz in so zelo trdne katere se Vam zagotovo ne bodo zlomile ali omajale.

Vrtne garniture Čemažar so izdelane za zunanjo uporabo kot so terase, balkone, dvorišča, in razne kmečke sobe, izdelane so res kvalitetno nimajo razpok so brušene, zaščitene so trikrat z kvalitetnimi vodoodpornimi premazi.
Zgornje ploskve klopi in mize so zalite z lakom tako, da ne prepuščajo vode v notranjost lesa.
Vrtne garniture lahko po želji stranke tudi globinsko impregniramo, kar pomeni, da so primernejše za nepokrite prostore, niso pa tako estetskega videza.

Vrtno garnituro lahko izdelamo čisto po želji stranke ( širina, dolžina, barva, gravitacija )
Vrtne garniture imamo tudi na zalogi in jih lahko tudi vidite in kupite v našem salonu na sedežu podjetja: Gorenji Novaki 29, 5282 Cerkno, po predhodnjem dogovoru na: 041-365139 Darko

Glede na dolgoletne izkušnje in videnja vrtnih garnitur pri konkurenci ali trgovinah smo tudi zelo ugodni glede na kvaliteto, udobje in izgled vrtnih garnitur.

Pri zunanji uporabi čisto na prostem je vrtno garnituro potrebno po dveh do treh letih samo zgornje ploskve mize in klopi na rahlo pobrusiti z brus papirjem granulacija 150 in nato enkrat ali dvakrat prebarvati z vodoodpornim lakom za zunanjo uporabo.
Potrebujete cca. 0,75l laku in čopič.

Vrtni garnituri na prostem podaljšate življenjsko dobo, če jo v zimskem obdobju spravite na suho ali pa jo dobro pokrijete.
Vrtno garnituro na pokriti terasi nadstreških ali pod balkonom skratka na suhem, kot jo kupite pri nas končana Vam ni potrebno nikoli več barvati.